Hopp til hovedinnholdet

Personvern

Elite Foto er en samlebetegnelse for Elite Foto AS, Elite Foto-kjedens medlemsbutikker, som drives av lokale fotografer og fotoentusiaster i hele Norge, samt leverand√łrer som formidler eller produserer bildeordrer for Elite Foto. Elite Foto AS organiserer alle butikker i Elite Foto-kjeden og h√•ndterer avtaler med kjedens leverand√łrer.

Elite Foto AS
Postboks 144
0216 OSLO

Illustrasjonsbilde Elite Foto

Innledning

Personvernerkl√¶ringen beskriver hvilke personopplysninger Elite Foto h√•ndterer og hvordan disse brukes. Erkl√¶ringen blir l√łpende oppdatert og er alltid tilgjengelig p√• v√•re nettsider elitefoto.no.

Siste versjon ble publisert juli 2018.

Formål for behandling av personopplysninger

Produsere og levere bildeordrer

Elite Foto behandler personopplysninger for √• motta og produsere bildeordrer bestilt p√• elitefoto.no, gjennom Elite Foto APP eller ved bestilling p√• bildekiosk i butikk eller over disk. I dette ligger ditt navn, ordredata og kontaktinformasjon. Disse dataene er n√łdvendige for √• kunne utf√łre produksjon av din bestilling, gi deg l√łpende informasjon og levere din ordre pr post dersom du √łnsker dette. Personopplysningene som benyttes er de du oppgir ved bestilling.

Betaling

Vi bruker Klarna som betalingsleverand√łr. Dette betyr at vi kan overf√łre persondata i form av kontakt- og ordredata til Klarna for at kundene skal kunne gjennomf√łre kj√łpet. Dine persondata er behandlet i tr√•d med Klarnas egne retningslinjer for personvern

Les mer om Klarnas brukervilkår og Klarnas personvernerklæring

Nyhetsbrev

Dersom du registrerer deg for √• motta nyhetsbrev fra Elite Foto vil vi bruke din epostadresse til √• sende deg nyttig informasjon og l√łpende holde deg orientert om tilbud og kampanjer. Du kan n√•r som helst velge √• avregistrere deg fra nyhetsbrev. Dette kan gj√łres via link i hvert nyhetsbrev.

Kundeservice

F√•r √• gi deg service ved sp√łrsm√•l om din ordre eller behandle reklamasjoner benytter vi dine personopplysninger. I dette ligger ditt navn, din kontaktinformasjon, ordredata og kj√łpshistorikk samt dialog via telefon, epost eller chat i sosiale medier. Personopplysningene som benyttes er de du oppgir ved bestilling.

Lover og regler

For å kunne overholde lover, regler og juridiske krav kan vi ha behov for å dele dine personopplysninger med myndighetene. Dette kan inkludere navn, kontaktinformasjon og ordredata.

Tilgang til personopplysninger

For √• utf√łre produksjon av dine ordrer og oppf√łlging av kundeservice har ansatte i Elite Foto tilgang til relevante personopplysninger som er n√łdvendige for √• utf√łre det arbeid de har ansvar for. Alle ansatte er bundet av regler for konfidensialitet.

Databehandlere

Elite Foto har avtale med databehandlere som er n√łdvendige for √• motta, produsere og utf√łre kundeservice for din ordre. Aktuelle databehandlere er virksomheter som driver butikker under kjedens varemerke, leverand√łrer som drifter kjedens bestillingsl√łsninger eller som produserer bildeordrer.

Sikring og sletting av personopplysninger

Dine personopplysninger er sikret gjennom en rekke tiltak for å unngå uautorisert tilgang. Dette gjelder både fysiske, datatekniske og juridiske tiltak.

Personopplysninger vil bli slettet n√•r de ikke lenger er n√łdvendige for √• utf√łre de oppgaver som var form√•let ved innsamlingen av opplysningene.

Lovverk og rettigheter

Norsk lov og regelverk regulerer dine rettigheter og våre plikter. Gjennom personopplysningsloven har du rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger.

Kontaktinformasjon

For henvendelser vedr√łrende personvern kan kundeservice kontaktes. Du finner kontaktinformasjon her: https://www.elitefoto.no/kontakt-oss/

Kundeservice